Early bird Straumemila 5 og 10 km

Vi åpner for påmelding til Straumemila 2020 1.februar 2020. I den forbindelse har vi halv pris på påmelding for junior 5 km og senior 5 og 10 km. Tilbudet varer lørdag 1.februar til og med søndag 2. februar. Benytt anledningen til å melde deg på til sterkt redusert pris. Våre Early bird priser vil være 50 kroner for juniorer på 5 km og 100 kroner for senior 5 og 10 km. Administarsjonsgebyr og eventuell engangslisens vil komme i tillegg. Løypen går i naturskjønne omgivelser i og rundt Idrettsparken ved Sotra Arena, først ut i turløypen inn til broen midtveis på Ebbesvikvatnet. Etter det går turen tilbake til Sotra Arena, før man løper på fortau opp til Sartorlunden, forbi Kystbygarasjen og ned Idrettsvegen. Når man nærmer seg mål/vending løper man bak Turbuss Vest bygget og runder svingen ved Trigger for enten å løpe i mål på 5 km, eller runde og ta fatt på de siste fem km av mil-løpet. Du kan lese mer om 5 km løpet her, mens du finner informasjon om 10 km løpet her. Alle som deltar på 5 og 10 km, samt i Mix Stafett, vil motta vår spesialdesignede medalje. De tre raskeste i hver klasse vil i tillegg motta premier. Om du synes det blir langt å løpe 5 eller 10 km, er det mulig å delta på Turmila, Familiemila eller Pallemila. Straumemila Løpfestival består også av Barnemila, som er en konkurranse mellom 1.-4.klassingene i hele Øygarden kommune. Den skolen som deltar med størst prosentvis andel elever vinner vandrepokalen for ett år. For disse er det helt gratis å delta. For 5.-7.klasse er det satt opp premier til de tre raskeste i jente- og gutteklassen. Nytt i 2020 er Draumemila, som er for de under barneskolealder. Her er fokuset å løpe og ha det gøy. Ingen tidtaking her, men medaljer til alle som deltar. Felles for alle som har meldt seg på via påmeldingsportalen og fullført sitt løp, er at de er med i trekningen av mange flotte premier. Disse vil bli annonsert her på nettsiden, på Facebook siden til Straumemila og i Vestnytt. Velkommen til Straumemila 2020, og spre gjerne ordet videre.

Straumemila – Fra starten på 5 og 10 km i 2019
Del

1 hendelser på “Early bird Straumemila 5 og 10 km”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *