Straumemila løpfestival til glede for alle

Vær med og støtt årets TV aksjon og Barnekreftforeningen ved å delta på Draumemila – løp for meg 1.september.

Nyheter

Straumemila støtter årets TV aksjon - bli med oss på laget

For syvende året på rad arrangerer Barnekreftforeningen sin aktive innsamlingsaksjon, Løp for meg. I år ønsker vi i Straumemila å være med på laget, og vi arrangerer derfor Draumemila – Løp for meg 1.september klokken 1400. September er Den Internasjonale Barnekreftmåneden og oktober arrangeres NRK TV-aksjonen.

Sammen med Barnekreftforeningen og Aktiv 365, inviterer vi i store og små til å løpe for barn og unge som er rammet av kreft. Aktiv365 vil gjennomføre en oppvarming før vi løper selve løypen, som går i samme trase som Draumemila (900 meter rundt det innerste vannet ved Sotra Arena). Oppmøte er på parkeringsplassen ved vannet.

Draumemila – Løp for meg arrangeres via Spleis. Følg lenkene under for å enten melde deg på løpet. Vi setter pris på om du melder deg på innen 16.august, da vi må bestille medaljer og startnummer 14 dager før selve løpet. (Vi kan etterbestille om dere melder dere på senere enn dette)

Påmelding til Draumemila – Løp for meg

Det blir oppvarming med Aktiv365 før løpet starter. Alle som deltar får medalje. Husk å melde dere på før 16.august. (Vi kan etterbestille om dere melder dere på senere enn dette)

Trekning på startnummer

Vinner Hortensia
Fornøyd vinner av Hortensia, Silje Helene Vågen

Da er trekning av premier på startnummer gjennomført. Listen over vinnerne ser dere under. Alle vinnerne vil få tilsendt epost om hvordan premien kan hentes. Vi takker igjen for at dere alle sammen var med og gjorde Straumemila løpfestival 2024 til en flott opplevelse. Om dere har tips til forbedringer tar vi gjerne imot dem på post@straumemila.no. Vi setter også pris på om dere tar dere tid til å gi oss en anmeldelse på Google, via linken her. Dere er våre beste ambassadører for at enda flere kan være med på Straumemila løpfestival 2025.