Skolekonkurranse

Fra starten av Barnemila 2019

Straumemila er et arrangement som skulle gått av stabelen den 24.mai 2020 i området rundt Idrettsparken på Straume. På grunn av COVID-19 har vi valgt å gjøre dette til et virtuelt arrangement, der deltakerne kan løpe hvor som helst og når som helst i perioden 24.mai til og med 21.juni. Vi som arrangør har et ønske om gjøre dette til et arrangement til glede for alle, og ønsker å legge til rette for økt aktivitet i regionen, gjennom lek, konkurranse og fellesskap.

For tredje år på rad har vi derfor gjort det gratis for 1.-4. klassinger å delta på det 3 km lange barneløpet. Som en ekstra motivasjon for elevene i kommunen til å delta er det satt opp en vandrepokal for den skolen i Øygarden som prosentvis deltar med flest elever fra 1.-4. klasse. For elever som av ulike årsaker ikke kan løpe, kan man ta en liten tur i nærområdet. Det viktigste slik vi ser det er at man kommer seg ut og får delta i en aktivitet.

Dere som 1.-4. klassinger i Øygarden blir herved invitert til å delta på Straumemila. Alle som deltar vil også få en deltakermedalje. Det eneste dere må gjøre er å gå inn på www.straumemila.no og melde dere på. Der vil dere kunne velge hvilken skole dere går på. Vi håper at så mange som mulig av dere blir med på en litt annerledes Straumemila i 2020. Informasjon om løpet finner dere på www.straumemila.no og også på Facebook/straumemila. Vinner i 2019 ble Liljevatnet skule, hvem vinner pokalen i år?  NB!! Husk at resultat må være registrert inne på brukeren sin EQ Timing konto, for at det skal bli gjeldende i skolekonkurransen. og for at løperen skal kunne vinne premier på uttrekning på startnummer.

Del