Klubbkonkurranse blant ungdommene og juniorene i Sotra Sportsklubb

Vinnere av klubbkonkurransen 2019 - Gutter 06

Straumemila inviterer lag/partier bestående av 5.-7.klassinger og juniorer (13-19 år) til deltakerkonkurranse med flotte premier. Konkurransen vil være mellom alle lag innen fotball, håndball og basket, samt partier i turn og boksegruppen.

For 5.-7.klassingene vil konkurransen foregå i barneløypen (2,8 km), mens for juniorene er det 5- og 10 km løpene som gjelder.  Man kan gjennomføre løpet (og registrere tiden på EQ Timing) i perioden 24.mai til og med 21.juni 2020. Alle må følge retningslinjer gitt av myndighetene angående løping. Man kan gjennomføre løpene hvor som helst, så lenge de har samme distanse som de originale løpene.

For de lagene som ønsker å delta må lag lederne ta kontakt med Straumemila via post@straumemila.no  for å motta unik kode for påmelding. Ved å benytte denne koden ved påmelding, vil deltakerne få halv pris på påmeldingsavgiften. Påmelding skjer på www.straumemila.no

Konkurranseregler:

  1. Konkurransen gjelder for jenter og gutter i Sotra Sportsklubb i aldersgruppene 5.-7.klasse (ungdom) og 13-19 år (junior).
  2. Hvert lag/parti melder på løpere med unik kode mottatt etter forespørsel fra Straumemila. Påmelding gjelder kun ved gyldig medlemskap i Sotra Sportsklubb og tilhørighet til laget som har mottatt koden.
  3. Løpere som skal være med i konkurransen må være påmeldt senest klokken 23:59 den 14.juni 2020. Løperne får halv pris på påmeldingsavgift. I tillegg kommer 20 kr i adm.gebyr.
  4. Hver deltager fra laget som fullfører løpet og er påmeldt innen utgangen av 14.juni 2020, får ett lodd i trekningen av premien.
  5. Vinner av de fire klassene (5.-7.klasse jenter/gutter og junior jenter/gutter) vil bli trukket ut fra gyldige lodd den 22.juni 2020.
  6. Vinnerne vil motta følgende gevinst:
  • For håndball, fotball og basket – bortelag draktsett lik antall påmeldte som har fullført løpet, begrenset oppad til 11. (eventuelt overtrekksbukse om de har draktsett allerede)
  • For turnparti og boksing – overtrekksbukse lik antall påmeldt som har fullført løpet, begrenset oppad til 11.
  • I tillegg vil tre utøvere som har registrert tiden sin, bli trukket ut som vinner av Nike hettegenser.
Del